Wie zijn wij

 

ADW Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

In onze dienstverlening draait het om mensen en persoonlijke aandacht. Wij willen dan ook samenwerken met onze klanten, voor hen door het vuur gaan en langdurige en betrokken relaties opbouwen.

Dit begint al bij de uitdaging geschikte medewerkers te vinden die willen samenwerken en aandacht willen geven. Immers, blije en succesvolle medewerkers zorgen voor een succesvol bedrijf. Kunst speelt hierin een belangrijke rol. Hiermee onderstrepen wij dat we niet alleen oog hebben voor onze diensten, maar dat we open staan voor onze omgeving en alles wat daarin gebeurt. Kunst is niet alleen goed voor de moraal, mensen geven makkelijker hun mening en ook stressgevoelens nemen af. Wij hebben inmiddels gemerkt dat door kunst onderdeel te maken van onze werkplekken de creativiteit en geluksbeleving wordt bevorderd en dat het onze medewerkers motiveert. Kunst van ondermeer Suzanne Visser, Doet Boersma, Eric Jan Cremer, Paul Kostabi, Herman Brood, Levi King, Antoine Liesens en vele andere kunstenaars zorgen voor een prettige bedrijfscultuur binnen ADW Accountants.

 

 

Binnen de bedrijfscultuur van ADW Accountants komt het aan op maatwerk, persoonlijk advies, effectief en efficiënt handelen en rekening houden met trends en nieuwe ontwikkelingen. Vanuit onze drie vestigingen, Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, verlenen wij door heel Nederland diensten aan ondernemers in het MKB, ZZP'ers en vrije beroepsbeoefenaars. Wij gaan met onze tijd mee, ja, het liefst lopen wij voorop!

 

 

Op 4 april 2018 was het 25 jaar geleden dat Dries Bouw het initiatief nam om op een kantoorverdieping in Zeewolde te starten met ADW Accountants. Door de inzet van al onze medewerkers zijn we gedurende deze 25 jaar uitgegroeid tot het huidige kantoor. Een volwaardig accountantskantoor waarmee we u totaal kunnen ontzorgen en adviseren op het gebied van financiële administratie / rapportages, bedrijfsadvies, belastingadvies, HRM en personeels- en salarisadministratie. Uiteraard hebben wij ons 25-jarig bestaan uitgebreid gevierd.

 

Onze kracht is aandacht en betrokkenheid. Aandacht en betrokkenheid op onze klant, op elkaar en op de wereld om ons heen. Op deze manier kunnen wij het verschil maken.

Dat wij het verschil maken blijkt onder andere uit het pro-actief adviseren door onze medewerkers en het delen van kennis op bijvoorbeeld cliëntenavonden en uiteraard de vele tevreden klanten.

 

Open huis ADW Accountants 25 jaar!

 

 

Cliëntenavond AVG in 2018 samen met Wolderwijd Juristen.

Relatieavond Leventestament samen met Notariskantoor Doorn 

 

 

 

Zelfs RTL7 wilde de accountants en belastingadviseurs van ADW Accountants in het programma Ondernemend Nederland!

 

Wij onderscheiden ons door onze service en prijs/kwaliteitsverhouding. U bent ondernemer, wij zijn ondernemer. Zo kunt u erop rekenen dat u altijd de juiste sparringpartner aan tafel heeft, of het nu over grote lijnen gaat of over details. Wij ondernemen proactief met u mee om uw doelstellingen te bereiken en gaan voor u door het vuur.

Onze professionals staan voor vertrouwen, voor kwaliteit en gedragen zich betrokken, professioneel, integer en objectief en zijn specialist op hun vakgebied. Zij komen met praktische en direct toepasbare oplossingen in vaak complexe situaties. Hun handelen is zorgvuldig, discreet en met volledige aandacht voor de mensen achter de cijfers!

Niet voor niets zijn we in 25 jaar uitgegroeid tot een dynamisch accountantskantoor in Midden Nederland met relaties in nagenoeg alle sectoren van het MKB!

Om u de kwaliteit en zekerheid te bieden die u van een goed en dynamisch accountantskantoor mag verwachten zijn wij naast het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers o.a. aangesloten bij: