Online boekhouden

< Ga terug

Online boekhouden is niet meer weg te denken in deze tijd. Als ondernemer wilt u een up-to-date administratie, om te kunnen ondernemen, om te weten waar u aan toe bent, om vooruit te gaan, om te groeien, noem maar op. U wilt altijd en overal uw boekhouding kunnen inzien of bijwerken en het updaten van de software gaat zonder dat u het merkt. De voordelen van online boekhouden zijn;

 • Overal en altijd makkelijk toegang tot uw administratie
 • 7 dagen per week/24 uur per dag beschikbaar thuis en op kantoor
 • Makkelijke online samenwerking met uw accountant
 • Cijfers direct beschikbaar
 • Eenvoudige gegevensuitwisseling
 • Eenvoudig in gebruik
 • Snel operationeel
 • Geen kosten voor updates of onderhoudscontracten
 • Vaste prijs per maand inclusief hosting, helpdesk en updates
 • Verzekerd van een recente back-up
 • Geen hoge licentiekosten voor eigen software

ADW Accountants werkt o.a. met Visma(AccountView), Exact Online, Twinfield, Reeleezee, Snelstart, AFAS, Moneybird en UNIT4. Wilt u met een ander programma werken, of werkt u al met andere software, dan is dat geen enkel probleem, in principe kunnen wij elk online boekhoudprogramma in ons systeem integreren.

 

          

 

                    

       

 

    

  

Desgewenst kan de online administratie worden gekoppeld aan een online pakket dat gescande documenten herkent en op de juiste wijze in de administratie verwerkt. Ook is het mogelijk om bij de meeste banken een automatische koppeling te maken voor het automatisch inlezen van bankmutaties, hetgeen veel handmatig invoerwerk scheelt.

 

Online boekhouden met Twinfield

Een voorbeeld van een online programma waar ADW Accountants veel mee werkt is Twinfield. Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Dit betekent een optimale samenwerking tussen de ondernemer en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie werkt. Er zijn geen installatie- en onderhoudskosten voor softwarepakketten, er is enkel een internetaansluiting nodig. Online boekhouden wordt voor een vast en laag abonnementstarief geleverd. Het programma is gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak. Met Twinfield online boekhouden realiseert de ondernemer een maximale efficiëncy en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen.

Medewerkers van ADW Accountants hebben de belangrijkste Twinfield trainingen gevolgd en hiermee is ADW Accountants dan ook Twinfield gecertificeerd. Wilt u automatische bankkoppelingen realiseren, administraties koppelen aan een kassasysteem of gebruik maken van scan- en herkensoftware? Wij helpen u graag om dit probleemloos in te richten.

 

Administratie digitaliseren met Basecone

Sleurt u ook nog elk jaar met ordners en mappen? Dat werkt, op zich, maar u doet uzelf wel tekort, want de financiële administratie kan sneller, beter en makkelijker! Met de scan- en herkenmethode van Basecone wordt de administratie volledig gedigitaliseerd. Scannen, herkennen, autoriseren en boeken! Ook blijven documenten 10 jaar veilig opgeslagen in het archief van Basecone. Zo voldoet u gelijk aan de bewaareis van de belastingdienst.

 Basecone is te koppelen met de volgende boekhoudpakketten:

 • AccountView
 • Twinfield
 • Exact Online
 • Unit4

 

Altijd direct inzicht in uw cijfers met Visionplanner

Wilt u snel en real time inzicht in uw cijfers? Altijd up to date managementinformatie bij de hand hebben? Met een paar muisklikken ziet u uw tussentijdse cijfers in een overzichtelijk interactief dashboard. De slimme online mogelijkheid op continue grip op periodieke cijfers te hebben en optimaal uw onderneming te kunnen sturen.

 

 

 

Vanuit het dashboard kunt u doorklikken naar de achterliggende cijfers, tot aan de inkoopfacturen en ingescande bonnetjes in de administratie toe.

Prognoses opstellen en toekomstige liquiditeit berekenen wordt kinderspel. U kunt dagelijks op een simpele wijze uw kosten beheersen en zien hoe u ervoor staat.  Zo wordt het eenvoudig om de vinger aan de pols te houden.

Kennismaking Visionplanner Cloud (klik hier)

Visionplanner is te koppelen aan de meeste softwarepakketten, zoals Twinfield, Exact Online, AccountView, Afas, Snelstart, Unit4, Reeleezee, etc.

Onze ervaren medewerkers laten u graag de mogelijkheden van Visionplanner zien en willen graag uw vragen beantwoorden om te zien of Visionplanner iets voor uw bedrijf is.

 

Interesse in het digitaliseren van de administratie? Wij vertellen er graag meer over en kunnen u ondersteunen met de inrichting.

Wilt u ook interactief gaan samenwerken met uw accountant, of bent u op zoek naar een voor u geschikte toepassing? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Heeft u interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.