Visie en missie

Visie en missie vormen de basis van een organisatie. ADW Accountants is een vooruitstrevende, onafhankelijke en zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor die zich richt op het creëren van duurzame relaties met haar klanten en medewerkers, die met de tijd meegaat en het liefst voorop loopt.

Dit doen wij door snel in te spelen op wijzigingen in wet- en regelgeving en door altijd verder te kijken. Hierdoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn met frisse ideeën en innovatieve oplossingen en een creatieve no-nonsense aanpak van problemen. Wij willen met u sparren om zo tot creatieve oplossingen te komen en u uitdagen om out of the box te denken.

Niet voor niets staat ADW voor Aandacht Doet Wonderen.

Wij zijn een toekomstgericht innovatief accountantskantoor met lef dat door het vuur gaat voor de persoonlijke en de bedrijfsbelangen van onze klanten.

Kernwoorden zijn integriteit, respect, vertrouwen, innovatie en teamgeest. Onze medewerkers zijn vooruitstrevend, energiek, enthousiast, ervaren, nemen initiatief en bouwen aan langdurige relaties. Zij zijn goed en hoog opgeleid en daardoor in staat u deskundig advies te geven. Zij denken niet alleen met u mee, maar kijken ook vooruit naar wat voor uw toekomst van belang is, gevraagd en ongevraagd.

Binnen ADW Accountants heeft u altijd een vast aanspreekpunt en indien u dit prettig vindt zelfs meerdere aanspreekpunten, zodat u altijd bij iemand terecht kunt met uw vragen.

Wij willen ondernemers, ZZP’ers en vrije beroepsbeoefenaars door heel Nederland op een vooruitstrevende, innovatieve, solide, transparante en betrouwbare wijze begeleiden, ondersteunen en adviseren bij het realiseren van hun doelstellingen. Door de juiste informatie te leveren helpen wij u een succesvolle onderneming op te bouwen. Ons streven is tevreden klanten en landurige relaties. Met enige regelmaat laten onze klanten en relaties hun waardering aan ons blijken.

 

Onze kracht ligt in onze betrokken en persoonlijke wijze van begeleiden. Wij werken niet alleen voor u, maar ook samen met u. U staat hierbij centraal.