Assistent-accountant/relatiebeheerder

< Ga terug

Ter versterking van onze MKB-adviespraktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe vooruitstrevende collega voor de functie gevorderd assistent-accountant/relatiebeheerder, die een "eigen" MKB klantenportefeuille wil beheren en die een super baan kan waarderen.

Gevorderd assistent-accountant/relatiebeheerder

Aantal uur: 24-40 uur per week

Locatie: Harderwijk

 

Ter versterking van onze MKB-adviespraktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe vooruitstrevende collega voor de functie gevorderd assistent-accountant/relatiebeheerder, die een "eigen" MKB klantenportefeuille wil beheren en die een super baan kan waarderen.

ADW Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen! Vanuit onze drie vestigingen, Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, verlenen wij door heel Nederland diensten aan ondernemers in het MKB, ZZP'ers en vrije beroepsbeoefenaars.

In onze dienstverlening draait het om mensen en persoonlijke aandacht. Aandacht voor onze relaties en aandacht voor onze medewerkers. Door deze aandacht zijn onze medewerkers meer betrokken, hebben ze meer plezier in hun werk en zorgen ze ervoor dat onze relaties zich bij ADW Accountants thuis voelen.

 

Wat ga je doen?

Binnen een kantoor met een fijne bedrijfscultuur ben je als gevorderd assistent-accountant/ relatiebeheerder het eerste aanspreekpunt voor klanten, maar ook voor je betrokken en enthousiaste collega's. Creatief en innovatief zijn, lef hebben en denken in mogelijkheden maken jou tot een sparringpartner voor zowel klanten als collega's.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samenstellen;
 • Fiscale aangiften voorbereiden;
 • Het inrichten van, begeleiding van de klant met hun, en soms het verzorgen van "complexe", financiële administraties;
 • Het uitwerken/geven van fiscale - en/of bedrijfseconomische advisering;
 • Het signaleren van behoeften en trends, waar je proactief en vindingrijk op inspeelt, gevraagd en ongevraagd.

Kortom een veelzijdige functie waarin jij je "eigen" klantenportefeuille mag beheren en deze via bestaande netwerken verder uitbouwen. Hiervoor krijg je van ons alle ruimte en is jouw inbreng ons veel waard. Acquisitiegesprekken ga je niet uit de weg en je vindt het leuk de volledige dienstverlening van ADW Accountants te promoten;

Wat verwachten wij van jou?

Als gevorderd assistent-accountant/relatiebeheerder ben je een echte teamspeler en heb je de mentaliteit om voor onze klanten door het vuur te gaan. Je bent een professional met een eigen netwerk en externe contacten, die daarnaast een coach wil zijn voor zowel klanten als betrokken en enthousiaste collega's. Een persoon waar men terecht kan voor vragen en advies.

Daarnaast heb jij:

 • HBO (accountancy/financiële richting) of een (bijna) afgeronde accountancy-opleiding;
 • Ervaring als gevorderd assistent-accountant/relatiebeheerder in de samenstelpraktijk gedurende een aantal jaren is een pré;
 • Het lef hebben om gevraagd en ongevraagd te adviseren, ben je communicatief vaardig en servicegericht;
 • Interesse in ICT en digitale werkprocessen;
 • Een goed gevoel voor cijfers én mensen.

Wat mag jij van ons verwachten?

Als jij als assistent-accountant komt te werken bij ADW Accountants dan word je onderdeel van een hecht team van professionals. Naast werken is er elke dag de mogelijkheid om te sporten op kantoor en 1x per week kan je samen met je collega’s meedoen aan een bootcamp met personal trainer. Ook aan je ontwikkeling wordt gedacht, je kan vakinhoudelijke opleidingen/cursussen volgen om zo net als de accountants up-to-date te blijven of werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast mag je van ons verwachten:

 • Een jaarcontract, met de intentie deze bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een fulltimesalaris tussen de € 3.250,- en € 4.750,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding of bij voldoende opleiding/ervaring een auto van de zaak;
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Pensioenregeling;
 • Flexibiliteit en gezonde werkdruk.

Ben je enthousiast geworden, mail ons dan je sollicitatie! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mirjam Hilhorst AA RB,  tel: 0341-432044 of per e-mail mirjam@adw-accountants.nl

 

Je sollicitatie met cv kun je uiteraard ook direct mailen.