Assistent-accountant m/v

< Ga terug

Ter versterking van onze kantoren zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega m/v met lef en ambitie die ons team wil versterken.

Als ADW Accountants willen wij op een vooruitstrevende wijze volwaardige en kwalitatief hoogwaardige diensten verlenen aan onze klanten, gebaseerd op vakkennis, vertrouwen en persoonlijk contact met een informeel karakter.

Door een innovatieve en klantgerichte instelling is er sprake van een voortdurende groei van onze klantenkring. Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste assistent-accountant om ons team te versterken.

 

Jouw profiel

Ben je bezig met een accountancy-opleiding op HBO-niveau, of SPD/HBO BE dan willen wij jou graag als collega (assistent-)accountant. Enige jaren werkervaring is mooi meegenomen, zeker als je ook nog eens een teamplayer bent en de mentaliteit hebt om voor onze klanten door het vuur te willen gaan. Wat verder meehelpt is interesse in ICT en digitale werkprocessen.

Persoonlijke kenmerken die wij kunnen waarderen zijn creativiteit, collegialiteit, communicatief vaardig, vooruitstrevend, energiek, body hebben voor wat betreft je cijferkunnen, plus een kritisch-analytische opstelling, interesse en betrokkenheid in mensen en een klantgerichte instelling.

 

Jouw baan

Binnen een informeel team stel je jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen, verzorg je belastingaangiften en ben je onze klanten van dienst met allerlei advies- en controlewerkzaamheden, waarbij je altijd op de diverse vakspecialisten zoals bijvoorbeeld Register Belastingadviseurs en fiscalisten kunt terugvallen.

Afhankelijk van jouw opleidingsniveau krijg je als (assistent-)accountant direct een aantal klanten onder je, die je zelf behandelt en adviseert.

Als je dit tot in de puntjes verzorgt, zijn er mogelijkheden te over om bij ons door te groeien tot bijvoorbeeld zelfstandig relatiebeheerder.

Samen met jou willen we verder werken aan jouw vaktechnische ontwikkeling en bieden je goede (praktijk)opleidings- en doorgroeimogelijkheden, met daarnaast goede arbeidsvoorwaarden en een prettige informele werkomgeving.

Ons aanbod zal je zeker bevallen.

Je sollicitatie met c.v. kun je direct mailen.