Sfeer en cultuur

ADW Accountants is een dynamisch accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

Binnen onze drie vestigingen werken ruim 20 medewerkers samen in een informele en ongedwongen sfeer, waarbij alle ruimte wordt gegeven om jezelf te ontwikkelen.

Wij willen dat klanten zich bij ons thuis voelen door een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij hun onderneming. Bij ons staat de mens achter de cijfers centraal. Wij verwachten van je dat je kunt meedenken met onze klanten en kunt inspelen op trends en ontwikkelingen die voor hen van belang zijn. Hoe beter je je in de klant kunt verplaatsen, hoe beter je hem of haar van dienst kunt zijn. En niet geheel onbelangrijk hoe meer voldoening en plezier je uit je werk kunt halen.

Zelfs voor TV-opnames van RTL7 voor het programma Ondernemend Nederland! leende ons kantoor in Harderwijk zich uitstekend.

 

ADW Accountants is altijd in ontwikkeling en we groeien gestaag door.

Op onze beurt willen wij dat onze medewerkers hun vaardigheden optimaal kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Dit proberen wij te bereiken door een ongedwongen werksfeer te creëren waarbinnen medewerkers zich op geheel eigen wijze kunnen ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.

 

Teambuilding ADW Accountants

 

 

 BBQ ADW Accountants

 

 

 ADW Accountants 25 jaar!

 

Sinterklaasfeest ADW Accountants

 

 

 

Sportief doen we met enige regelmaat met een team (al dan niet met relaties) mee aan evenementen zoals bijvoorbeeld de Dam tot Damloop en de Venloop.

 

Daarnaast investeren wij in kwaliteit, zoals:

  • Opleiden (PE) medewerkers
  • Klantgericht denken
  • Prettige werkomgeving
  • Fantastische collega's
  • Intern stelsel van kwaliteitsbeheersing
  • Goede ICT oplossingen w.o. digitale werkomgeving
  • Ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling

Binnen onze prettige werkomgeving bepaal je zelf je eigen toekomst en niet onbelangrijk, naar welk vakgebied je voorkeur uitgaat. Spreekt jou dit aan? Dan komen we graag met je in contact voor een geheel vrijblijvend gesprek om te kijken of jouw ambities bij ADW Accountants ontplooid kunnen worden op één van onze drie vestigingen.

Wil je direct solliciteren? Bekijk dan onze vacatures.